LONGEVITY - ANTI-AGEING - (ÚJDONSÁG)

AZ ANTI-AGEING DIADALMAS ÚTJA A TUDOMÁNYON KERESZTÜL VEZET

  • - egy teljes körű, 40 év felettieknek készült, anti ageing program, amely segít lelassítani az öregedési folyamatokat és összességében feltölti, feszesíti, kisimítja és regenerálja az érett bőrt
  • - a bőr minden rétegében kifejti hatását (a felszínen és a mélyen egyaránt) és az epigenetika legújabb eredményei alapján befolyásolja a jó minőségű sejtek helyes reprodukcióját.
  • - a különböző típusú peptidek új generációjának köszönhetően támogatja a kollagén minden típusának termelését
  • - a Kristály-komplex javítja a bőr felületét, egészséges és ragyogó megjelenést biztosít, kevésbé látható mimikai ráncokkal

Kinek ajánljuk?

Ideális gondoskodás érett 40 év feletti, ráncosodó, egyenetlen bőrszerkezettel és bőrtónussal rendelkező bőr számára. A kezelés lassítja az öregedési folyamatokat és a krono-öregedést, javítja a bőr általános állapotát, táplálja, regenerálja és erősíti a bőrt.
A  Longevity kozmetikai kezelés ideje: 60 perc. 
 

FÓKUSZBAN

GRÁNÁTALMA

Vitaminok és antioxidánsok gazdag forrása, melyek meghosszabbítják a bőrsejtek élettartamát, és ezáltal lassítják az öregedési folyamatokat. A hormonális változások időszakában is ideális forrást jelent a létfontosságú anyagok számára.

KOZMETIKAI DRÓNOK

Egy kifinomult, nem invazív alternatívája a Botoxnak. A specifikus bőrsejtek célzásának köszönhetően nagyon hatékonyan és láthatóan simítja a mimikai ráncokat, különösen a szemek, az ajkak, a homlok körüli területeken.

Mik azok a Kozmetikai drónok?

A bőrbe felszívódó mikrokapszulák egyéni "tájékozódási rendszerrel " rendelkeznek, így a hatóanyagokat közvetlenül a megcélzott sejtbe képesek juttatni. A drón, egy liposzómához hasonló gömböcske, ami tájékozódásra képes és a belsejében vannak az aktív hatóanyagok. Képes átjutni a bőr barrier - rétegén  és kiválasztja azt a sejtet, amihez kapcsolódni szeretne. Minden más módszernél hatásosabb hatóanyag - bevitelt tesz lehetővé. A kutatásban az ELTE Biokémiai Tanszéke is részt vett. ( Forrás: Beauty Fórum)

KRISTÁLY-KOMPLEX

Ez egy olyan peptid, amely az epidermiszben javítja és védi a bőr felső rétegének minőségét. Ennek a komplexnek köszönhetően a bőr egészséges, sima, szép tiszta és fiatalos lesz.

PEPTIDEK Egy új generációs peptid-komplex, amely sejt szinten működik. A szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően ez a komplex kisimítja a ráncokat, feszesíti a bőrt és erősíti az arc kontúrját a fiatalos megjelenés érdekében. ECHINÁCEA Erős anti-ageing hatású. Elősegíti a bőr regenerációját, nyugtató hatású és visszaállítja a bőr rugalmasságát.

OTTHONI BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEK:

1. PLUMPING SILKY SERUM - Bőrfeltöltő selymesítő szérum 50ml

ERŐS ANTI-AGEING SZÉRUM A 40 ÉV FELETTI BŐRNEK. LÁGYÍTJA A RÁNCOK MÉLYSÉGÉT, HELYREÁLLÍTJA A BŐR TELTSÉGÉT ÉS RUGALMASSÁGÁT, TÁPLÁLJA A BŐRT ÉS BIZTOSÍTJA A TISZTA BŐRKÉPET, NAPPALI (SZÁRAZ ÉS DEHIDRATÁLT BŐR ESETÉN) ÉS ÉJSZAKAI (ZSÍROS BŐR ESETÉN VAGY NYÁRI IDŐSZAKBAN) BŐRÁPOLÁSRA IS AJÁNLOTT.
 
2. CRYSTAL ANTI-AGING CREAM - CRYSTAL ANTI-AGE ARCKRÉM  50ml 
ANTI-AGEING NAPPALI HIDRATÁLÓ KRÉM A 40 ÉV FELETTI BŐRNEK. KISIMÍTJA A RÁNCOKAT, HELYREÁLLÍTJA A BŐR TELTSÉGÉT ÉS ERŐSÍTI AZ ARC KONTÚRJÁT, KISIMÍTJA ÉS RAGYOGÓVÁ VARÁZSOLJA A BŐRT A KRISTÁLY-KOMPLEX HATÓANYAGNAK KÖSZÖNHETŐEN. 24 ÓRÁS HIDRATÁCIÓT BIZTOSÍT, VÉDI A BŐRT A KÜLSŐ HATÁSOK ELLEN (NAP, SZMOG, SZABAD GYÖKÖK)

 
3. SUPREME REGENERATING CREAM - SUPREME REGENERÁLÓ ARCKRÉM  50ml 
ANTI-AGEING NAPPALI HIDRATÁLÓ KRÉM A 40 ÉV FELETTI BŐRNEK. CSÖKKENTI A RÁNCOK MÉLYSÉGÉT, HELYREÁLLÍTJA A BŐR TELTSÉGÉT ÉS MEGERŐSÍTI AZ ARC KONTÚRJAIT, OXIGENIZÁLJA ÉS RAGYOGÓVÁ VARÁZSOLJA A BŐRT.
Az arckrém átfogó anti-ageing hatását tovább fokozza az új „kozmetikai drónok" formula, mely csökkenti a ráncok mélységét és növeli a bőr rugalmasságát. A krém gazdag textúrájának hála mélyen hidratálja az érett dehidratált bőrt és kellemes bőrérzetet biztosít. Alkalmazható nappali ápoló krémként is. 

 

4. CRYSTAL GLOBAL ANTI-AGING MASK - CRYSTAL TELJESKÖRŰ ANTI-AGE MASZK 100ml 
RENDKÍVÜL ERŐS TÁPLÁLÓ MASZK KRÉMES TEXTÚRÁVAL A 40 ÉV FELETTI BŐR SZÁMÁRA, LÁGYÍTJA A RÁNCOK MÉLYSÉGÉT, HELYREÁLLÍTJA A BŐR TELTSÉGÉT, ERŐSÍTI AZ ARC KONTÚRJÁT, KISIMÍTJA ÉS RAGYOGÓVÁ VARÁZSOLJA A BŐRT A KRISTÁLY-KOMPLEX HATÓANYAGNAK HÁLA.
 
5. TRY & FLY - UTAZÓ SZETT   
2x50ml + 2x15ml
Mikro-micellar arctisztító tej, 50 ml
Gél tonik, 50 ml
Crystal Anti-Age Arckrém, 20 ml
Supreme Regeneráló Arckrém, 20 ml
 
Az aktuális árakról kérem tájékozódjon elérhetőségeinken, köszönjük!

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média