EGÉSZSÉGES FÉNYVÉDELEM 

 

Az utóbbi időben kering egy olyan cikk a neten, amit nehéz szó nélkül hagynom. Még akkor is, ha magának a cikknek van igazságtartalma is. A címe: 

"A legújabb kutatások szerint nem a Nap okozza a bőrrákot, hanem a naptejek!"

Ezzel egy dolgot hirdet:  "ne használjunk fényvédőt , mert bőrrákot okoz.  Ráadásul még a D-vitamin bejutását is meggátolják és még mérgező is." Aztán azért a cikk vége felé elismeri, hogy vannak olyan fényvédők is, amit használhatunk, mert mégis csak védenünk kell testünket az UVA és UVB sugárzás ellen. Csakhogy az olvasók 99%-a idáig nem jut el az olvasásban, hanem a főcímet elolvasva úgy dönt, hogy lehet, hogy biztonságosabb lesz a nyár fényvédelem nélkül.
A valóság, hogy évről-évre nő a bőr daganatos elváltozásainak száma. Különösen a melanóma előfordulása emelkedett, amit csak fényvédelemmel és állandó szűrővizsgálattal lehet megelőzni. Naponta többször kellene magas faktorszámú fényvédőt használni. 
Miután kozmetikusként napi szinten belefutok ebbe a kérdésbe, most mi is legyen a naptejjel... egyre inkább felháborít, hogy egyes cikk írók mekkora kárt bírnak okozni egyetlen címmel.
Megnyugtatásul írom, hogy még azoknak is tudunk fényvédelmet biztosítani, akik csak a természetes hatóanyagokban hisznek.
Az Alissa Beauté Sun Care fényvédő család segít a napégés megakadályozásában, a napsugárzás okozta öregedés és bőrkárosodás ellensúlyozásában. A nap sugarai mindig károsak lehetnek bőrünkre, ezért a Sun Care termékek mindennapos használatra is alkalmasak.

SUN CARE - VÉDELEM

BARNULÁS EGZOTIKUS OLAJOKKAL

  • - a termékek védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen
  • - egzotikus olajokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a napbarnított bőr elérését
  • - aktív hatóanyag komplexek, amelyek regenerálják és hidratálják a bőrt
  • - parabén- és ásványi olaj mentes, lanolinmentes, színezékmentes, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, nem tesztelték állatokon
 
További információ:
BEAuty Szalon, Szhely. Fő tér. 45.
Magosi Bea kozmetikus mester Tel. +36-30/246-0075
 
 
 
 
 

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média