Mi is az a Hydroabrázió?

A hydroabrázió nem más, mint egy gyengéd bőrmegújító eljárás a víz segítségével. A kezelés során kíméletesen eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőr felszínéről, miáltal a bőr mintegy fellélegzik, javul az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés. Már az első kezelés után a bőr érezhetően puhább, üdébb színű lesz.


 A peeling mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a bőrre felvitt vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigén felvevő képessége megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.


A stressz, a szennyezett levegő, az egészségtelen életvitel, az évek múlása nyomot hagy a bőrön. A látható mitesszereken kívül és ráncokon kívül szabad szemmel nem látható szennyeződések, elhalt hámsejtek és pigmentfoltok rontják a megjelenésünket.

A kezelés során:

- gyengéden lehámlasztjuk az elszarusodott hámréteget

- csökkentjük a hegek, pigmentáció és ráncok megjelenési formáit

- eltávolítja a faggyúfelesleget és a make up maradványokat

- felpuhítja a bőrt

- jelentősen javítja a hatóanyagok felszívódását


A kémiai és mikrodermabráziós módszerekhez képest veszélytelen,

kíméletes és mégis hatékony, nem károsítja a bőr felső rétegét.


Ajánlott:

A kezelés akár alkalmanként, akár kúraszerűen elvégezhető. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást. Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hiperkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőrfelszín eredményes kezelésére.

Végeredmény: tiszta, egyenletes bőrfelszín, hidratált, optimális turgorú bőrstruktúra.

- Fiataloknak, pubertáskorúaknak

- Megvastagodott, fénykárosodott, pigmentált bőrre

- Uraknak kellemes bőrtisztító kezelés

- Hát-nyak-dekoltázs kezelése

- Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrök kezelése

- Sápadt, laza, tónusát vesztett bőr kezelésére


A kezelés minden évszakban alkalmazható, mert nem vékonyítja el és teszi fényérzékennyé bőrünket, előnyei közül egyik a gyengéd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabrázio a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.

A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média