A tű nélküli mezoterápia ( elektroporáció) a szükséges hatóanyagok bejuttatását jelenti  a bőr adott rétegeibe.

A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén keresztül, szabad szemmel nem látható csatornákat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülálló hatékonysággal szívódik fel a bőrbe.

Arcon cél a bőr feszességének, rugalmasságának javítása. Testen cél a feszesítő és zsírbontó anyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe a combon, hason, illetve karon a mezoforézis módszerével. Hatására fokozódik a bőr turgora, feszesebbé és simábbá válik a felszíne. A cellulites csomók elsimulnak, a hatóanyagok jobban kifejtik hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben.

A svájci Binnella cég az orthomolekuláris medicina elveit figyelembe véve fejlesztette ki 21 esszenciából álló Pro Youth terméksorozatát, mely a tüneti bőrállapot kezelés helyett a kiváltó okok átfogó terápiájára fókuszál. Az esszenciák kombinálása különleges, egyéni kezelést biztosít a kozmetikus és - mindenek előtt - a vendég számára. A kivételes tisztaságú hatóanyagok kiválóan alkalmasak mezoterápiás készülékkel történő arckezelésekhez.
Rádiófrekvenciás kezelés

Egyedülálló bőrfiatalító kezelés a kozmetika határain belül.

 
rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking”  (összehúzó) hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.
 


Használható:

-  az arcbőr feszesítésére, salaktalanítására
-  a finom ráncok megszüntetésére
-  a mimikai és erős ráncok mélységének csökkentésére
-  a bőr tónusának javítására petyhüdt, fáradt bőr esetén
-  érzékeny bőr esetén is használható
- a kézfej ránctalanítására és feszesítésére
 - a toka és az állkapocs, nyak környékének feszesítésére,
a megereszkedett terület látványosan kifeszül, a ráncok elsimulnak.


A kezelések nem ajánlottak:


- pacemaker, fémimplantátum
- terhesség ideje alatt
- lázas állapotban
- rákos betegnél
- trombózis
- herpes, baktérium, gomba, vírus  a kezelendő felületen
-  aknés csomók, ciszták, összefüggő gyulladásos üregrendszerek esetén.

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média