Manikűr, műköröm

Szolgáltatásaim:

- CND Shellac

- Géllakk

- Zselé

- Japán manikűr

 

 

CND Shellac. A Shellac egy minimum 14 napig tartós gél lakk rendszer,amely leoldható reszelés, csiszolás, természetes körmök roncsolása nélkül. Hosszantartó fényes körmök.

 

Hardener Gel. Sűrű,oldható,vitaminnal dúsított,extra rugalmas alapzselé kettős erősítő hatással. Saját köröm megerősítésére,körömlakk és lakkzselé alá,problémás körmökre. E és B5 vitaminnal táplálja a körmöket. Kíváló tapadóképességű,mégis rendkívül rugalmas.

 

Géllakk Tartós. lakk, ami 3-4 hétig is szépen megmarad a saját körmön. Nem pattogzik le, nem mattul, nem sérül meg, természetes köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. UV ill. Led lámpában készre köt, nem kell várakozni a lakkozás utáni száradásra, nem kenődik el, mint a hagyományos körömlakk. Rengeteg szín áll rendelkezésre, és különféle díszítések, minek csak a képzelet szab határt.

 

Francia manikűr. A manikűr a köröm hosszának rövidítését, formázását, reszelését, a körömágy bőrének feltolását, igény esetén annak kivágását, a köröm felületének polírozását tartalmazza. Kéz bőrét leradírozom, valamint ápoló krémmel masszírozom. Végül vitaminos olajjal a körömágy bőrét ápolom.

 

Japán manikűr. Természetes köröm természetes ápolása Japán módszer, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. A kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe, a fény pedig rendkívül tartós. Japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír vékony, töredezett körömlemez esetén, tartós műköröm viselése után vagy extrém igénybevétel esetén. Havi 1-2 kezelés ajánlott a tartós eredmény eléréséhez.

 

Műköröm. A saját köröm megerősítése műkörömmel abban az esetben ajánlott, ha a természetes köröm rágott, gyenge, könnyen bereped, töredezik. Ekkor nem a hosszát növeljük, hanem az anyag vastagságával segítjük a köröm szilárdságát. Saját köröm hosszabbítására azoknak készítjük a műkörmöt, akik nehezen növő, könnyen letörő természetes körmük ellenére hosszú körmöt szeretnének. Az elkészült műköröm - nem károsítja a természetes körömlemezt - a köröm körüli bőrt nem irritálja - saját körömhöz hasonló, természetes hatású - könnyen ápolható, tisztítható - tartós környezeti hatásoknak ellenálló - egyforma hosszúságú, esztétikus - viselője egyéniségéhez illő - könnyen eltávolítható.

 

 

 

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média