Alissa Beauté Hyaluronsavas kezelés

Szalon kezelés: 
Az intenzíven hidratáló és regeneráló kezelés, ragyogó és telt hatást kelt a bőrön. Áldásos hatását a hialuronsav, E-vitamin, gránátalma, hibiszkusz, zsálya, kurkuma, echinacea, helichrysum és goji kivonat segítségével éri el. Ezenkívül a peptid komplex csökkenti a ráncok mélységét. A grapefruit kivonat gyulladáscsökkentő hatású. Az új generációs hyaluronsav nem csak növeli a bőr tömörségét és feltölti a ráncokat, de feszesíti és hidratálja is egyben. A kezelés után a bőr hidratálttá válik, regenerálódik és feltöltődik.
Minden bőrtípusra alkalmas, különösen a fáradt, vízhiányos, megereszkedett bőrre, hozzájárul a bőr általános állapotának fejlesztéséhez.
 
Mit kell tudnunk a hyaluronsavról?
A hyaluronsav, egy tiszta rugalmas anyag, amely természetes módon legnagyobb mértékben a bőrben, a szemben és az izületekben fordul elő. Fő feladata a víz visszatartása, hogy kenést és nedvességet biztosítson a szöveteinknek. A hyaluronsav molekulák jelentős higroszkópos tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis képesek vonzani és megtartani a vízmolekulákat a környezetükből. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hyaluronsav saját súlyánál ezerszer több vizet is képes megkötni.
De a hyaluronsav ennél többet is tud: nem csak fokozza a bőr saját nedvességmegtartó képességét, de a bőr természetes védőrétegét is erősíti, képes a bőr öregedést okozó szabadgyökökkel harcolni, és gyulladáscsökkentő hatása is van.
 
Otthoni ápolás:
Rendszeres használata mellett a bőr feszessé, hidratálttá válik, miközben csökken a ráncok mélysége és megemelkedik az arc kontúrja.
 
Termékek otthonra:
 - Hyalu LIFT - Booster Szérum 30ml 
Luxus anti-ageing és lifting szérum, amely kiválóan alkalmas az apró ráncok feltöltésére, feszesíti az arc kontúrját és hidratálja a bőrt.
 
 
 
 
- Hyalu LIFT krém 50ml 
A luxus hidratáló és regeneráló hialuronsavas krém minden bőrtípusra alkalmas, különösen a fáradt, vízhiányos, megereszkedett bőrre.
 
 
Az aktuális árakról kérem érdeklődjön elérhetőségeinken!
 
 
 
 

© BEAuty Szalon | IMPRESSZUM | ADATKEZELÉS | WebSites by AudioMAX Média